Mondok Árpád

Gestalt-terapeuta, Transztánc-facilitátor, Watsu-kezelő
(English version)

Gestalt-terapeutaként egyéni terápiát ad az Anahata központban, a Watsu segítségével a víz közelségében és a sötétben Transztánc Esteket tartva. A Norvég Gestalt intézet akkreditált magyarországi Gestalt-terapeuta képzésén végzett, a Magyar Gestalt Egyesület tagja. Ted Verhammen holland transzperszonális terapeutánál tanult rajzelemzést, majd Wilbert Alix amerikai pszichológusnál képződött, mint transztánc facilitátor. Beáta Bishop által honosított TPW (TranszperszonalisWorkshop) önismereti műhelyeket tart.

Saját belső útja 20éve indult a zen buddhizmus megismerésével, testének és lelkének edzésén keresztül, harcművészeti tréningjének részeként. Hamar megtapasztalta, hogy belső egyensúlyt csak a test, érzelmek lélek és a kapcsolatai tudatosításán keresztül érhet el, az igazi harc nem kívül van, így indult el az önismeret egész életen át tartó útján. Ezen kíséri azóta is párja Vernyik Ilona, akivel két fiúkat nevelik és társai egymásnak a belső fejlődésben is.

Árpád saját terápiás útján megtapasztalta a Jungiánus terápiát, rajzelemzést, álommunkát, rebirthinget, holotróp légzést, családállítást, 5Ritmus táncterápiát, transztáncot és sokféle más transzperszonális és Gestalt alapú terápiás formát. Ezzel párhuzamosan két évtizedig dolgozott a kommunikációs területen, ahol vezetőként eljutott oda, hogy kollégaival közös célt találva irányítsa és fejlessze csapatát, ügyfelei céljainak jobb megértésén és az emberek viselkedésének, attitudjének mély ismeretén keresztül, meggyőző kommunikációt építsen fel.

Önkéntes munkája részeként éveken át volt a Magyar Transzperszonális Egyesület elnöke és jelenleg is a Perinatus Alapítvány felügyelő bizottságának tagja, amelynek célja a születési minták és az ebből eredő tapasztalások széleskörű elterjesztése.

Kulcsszavak : harag, szeretet, félelem, kapcsolatok, intimitás, szexualitás, fájdalom, ellazulás, döntés, önbizalom, önismeret, spirituális krízis

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés: TPW1 műhely : Életutunk összegzése, iránytű a továbblépéshez, 2015 október 9-10-11 | Anahata központ

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.