Mondok Árpád

Gestalt terapeuta, szupervizor, Transztánc-facilitátor, Watsu-kezelő
(English version)
E
gyéni és csoport terápiát ad felnőtteknek, mint Gestalt-terapeuta az Anahata Központban, a víz közelségében a Watsu támogatásával és a sötétben Transztánc Estek segítségével. Szupervíziót ad szakembereknek, hogy megkönnyítse munkájukat klienseikkel.

EAGT akkreditált  Gestalt-terapeuta és Gestalt-szupervizor, ECP birtokos.
A Norvég Gestalt intézet -ben diplomázott 2014-ben.

Saját belső útja 20éve indult a zen buddhizmus megismerésével, testének és lelkének edzésén keresztül, harcművészeti tréningjének részeként. Hamar megtapasztalta, hogy belső egyensúlyt csak a test, érzelmek lélek és a kapcsolatai tudatosításán keresztül érhet el, az igazi harc nem kívül van, így indult el az önismeret egész életen át tartó útján. Ezen kíséri azóta is párja Vernyik Ilona, akivel két fiúkat nevelik és társai egymásnak a belső fejlődésben is.

Árpád saját terápiás útján megtapasztalta a Jungiánus terápiát, rajzelemzést, álommunkát, rebirthinget, holotróp légzést, családállítást, 5Ritmus táncterápiát, transztáncot és sokféle más transzperszonális és Gestalt alapú terápiás formát. Ted Verhammen holland transzperszonális terapeutánál tanult rajzelemzést, majd 2007-ben Wilbert Alix amerikai pszichológusnál képződött, mint transztánc facilitátor. 2009-óta Beáta Bishop által honosított TPW (TranszperszonalisWorkshop) önismereti műhelyeket tart. 2017-ben (befejezetlen) mesterképzésben vesz részt a GestaltCenter/Metropolitain University of London-ban.

Ezzel párhuzamosan két évtizedig dolgozott kommunikációs területen, ahol vezetőként eljutott oda, hogy kollégaival közös célt találva irányítsa és fejlessze csapatát, ügyfelei céljainak jobb megértésén és az emberek viselkedésének, attitudjének mély ismeretén keresztül, meggyőző kommunikációt építsen fel. 2013ban hagyta mindezt maga mögött, hogy elindítsa az Anahata központot, ahol 2014től dolgozik Gestalt terapeutaként és 2017től szupervizorként.

Tagságok
Magyar Gestalt Egyesület
European Association for Gestalt Therapy (EAGT)
European Association for Psychoterapy (EAP)

Önkéntes munkája részeként éveken át volt a Magyar Transzperszonális Egyesület elnökségi tagja, majd elnöke, a Magyar Gestalt egyesület elnökségi tagja, az EAGT-ben, a Gestalt magyar képviselője, valamint a  Perinatus Alapítvány felügyelő bizottságának tagja, amelynek célja a születési minták és az ebből eredő tapasztalások széleskörű elterjesztése.

Teljes önéletrajz és publikációs lista: www.linkedin.com/in/arpad-mondok-1551468

Kulcsszavak : harag, szeretet, félelem, kapcsolatok, intimitás, szexualitás, fájdalom, ellazulás, döntés, önbizalom, önismeret, spirituális krízis

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés: TPW1 műhely : Életutunk összegzése, iránytű a továbblépéshez, 2015 október 9-10-11 | Anahata központ

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.