Mondok Árpád

Gestalt-terapeuta, szupervizor, Transztánc-facilitátor, Watsu-kezelő
(English version)
E
gyéni és csoport terápiát ad felnőtteknek, mint Gestalt-terapeuta az Anahata Központban, a víz közelségében a Watsu támogatásával és a sötétben Transztánc Estek segítségével. Szupervíziót ad szakembereknek, hogy megkönnyítse munkájukat klienseikkel.

EAGT akkreditált  Gestalt-terapeuta és Gestalt-szupervizor, ECP birtokos. A Norvég Gestalt intézet -ben diplomázott. Ted Verhammen holland transzperszonális terapeutánál tanult rajzelemzést, majd Wilbert Alix amerikai pszichológusnál képződött, mint transztánc facilitátor. Beáta Bishop által honosított TPW (TranszperszonalisWorkshop) önismereti műhelyeket tart.

Saját belső útja 20éve indult a zen buddhizmus megismerésével, testének és lelkének edzésén keresztül, harcművészeti tréningjének részeként. Hamar megtapasztalta, hogy belső egyensúlyt csak a test, érzelmek lélek és a kapcsolatai tudatosításán keresztül érhet el, az igazi harc nem kívül van, így indult el az önismeret egész életen át tartó útján. Ezen kíséri azóta is párja Vernyik Ilona, akivel két fiúkat nevelik és társai egymásnak a belső fejlődésben is.

Árpád saját terápiás útján megtapasztalta a Jungiánus terápiát, rajzelemzést, álommunkát, rebirthinget, holotróp légzést, családállítást, 5Ritmus táncterápiát, transztáncot és sokféle más transzperszonális és Gestalt alapú terápiás formát. Ezzel párhuzamosan két évtizedig dolgozott a kommunikációs területen, ahol vezetőként eljutott oda, hogy kollégaival közös célt találva irányítsa és fejlessze csapatát, ügyfelei céljainak jobb megértésén és az emberek viselkedésének, attitudjének mély ismeretén keresztül, meggyőző kommunikációt építsen fel.

Önkéntes munkája részeként éveken át volt a Magyar Transzperszonális Egyesület elnökségi tagja, majd elnöke.

Jelenleg a Perinatus Alapítvány felügyelő bizottságának tagja, amelynek célja a születési minták és az ebből eredő tapasztalások széleskörű elterjesztése.

Magyar Gestalt Egyesület elnökségi tagja. Tagja a European Association for Gestalt Therapy (EAGT)-nak és a  European Association for Psychoterapy (EAP) -nak.

Kulcsszavak : harag, szeretet, félelem, kapcsolatok, intimitás, szexualitás, fájdalom, ellazulás, döntés, önbizalom, önismeret, spirituális krízis

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés: TPW1 műhely : Életutunk összegzése, iránytű a továbblépéshez, 2015 október 9-10-11 | Anahata központ

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.