Vernyik Il Chi

Kisgyerek korom óta folyamatosan tanítok. Ovis koromban verseket-dalokat a többieknek:), később 15 éven keresztül koreográfiákat, tánctechnikát egy néptánc együttes utánpótlás tánckarának, szabad táncot egy általános iskolában, flamenco-táncot gimnazistáknak, néptáncot-, gyerekjátékokat-, verseket-dalokat kisgyerekes szülőknek és óvodásoknak, kundalíni jógát felnőtteknek, gyerekeknek, nevelőintézetben élőknek.Érdekel az egyén és a közösség viszonya úgy is, mint szociológust és úgy is, mint egy buddhista és egy alakuló kundalíni közösség tagját.

A tánc sokféle formájának gyakorlása és tanítása
(legutoljára néhány éve a transztánccal bővülve ) végigkíséri az életemet, így az önismereti folyamat legalapvetőbb formája számomra. Emellett a családállítás, születéstréning, transzperszonális műhelyek és még sok más munka áll mögöttem és igyekszem folyamatosan ébrentartani, beépíteni a tapasztalataimat, élményeimet.

Ezekből szinte magától alakult ki, hogy az érintés-, és annak gyógymódjai is “eszközeimmé” váltak: watsu, reiki, craniosacrális terápia, reflaxációs talpmasszázs.

Átfogó keretbe helyezi az életemet az asztrozófia, önmagam és mások születési csillagtérképének elemzése.

Két éve tanítok kundalíni jógát, saját utamat keresve benne.  Minden óra más, minden pillanat egyedi. Az egyéni szükségleteken túl a csoportlét támogató és a gyógyító folyamatokat katalizáló ereje meghatározó élmény a gyakorlás során.

Párommal, Mondok Árpáddal 2012-ben alakítottuk meg az Anahata Terápiás Központot. Két fiúnk van, tizenkét és tizenhat évesek.

Mindenkit szeretettel várok óráimon és egyéni kezeléseken.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Újra kundalíni jóga az Anahatában | Anahata központ

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.