TPW1 műhely : Életutunk összegzése, iránytű a továbblépéshez, 2015 október 9-10-11

Ezen a hétvégén megérthetjük, milyen akadályok állnak utunkban és egy-egy nehéz helyzetben miért viselkedünk másként, mint elvárnánk magunktól. Bepillantást nyerhetünk szellemi képességeinkbe és mélyebb vágyainkba. Ajánljuk mindenkinek, akár mert most kezdi az ismerkedést lehetőségeivel, vagy épp aki nehéz helyzetben keresi a számára megélhető megoldást, de annak is aki összegzésre vágyik talán épp váltás előtt. A hétvége intenzív önismereti eseményt hozhat, ami után pozitív változásokra is képesek leszünk. Sorsunkat kézbe vehetjük, csak rajtunk múlik, mennyire élünk ezzel a lehetőséggel. A 9 részből álló TPW tréningsorozat első része hidat épít belső világunk tudatos és tudattalan részei között.



A hétvégén vezetett imagináció során találkozunk a bennünk lakozó alszemélyiségekkel, és kiderítjük, hogyan viszonyul egymáshoz testünk, gondolkodásunk és érzésvilágunk.
A 40 éve éve Angliából indult, magyarországon 15 éve működő TPW-sorozat kilenc részből áll, de minden hétvége önálló egység. A tréning tehát igény szerint folytatható, ám ez nem elvárás. Az együtt töltött hétvégéken előadások és saját élményű imaginációs és Gestalt gyakorlatok váltakoznak.

Gyakorlati tudnivalók:
A tréning Budapesten,  2015. április 24-25-26.án, három napon keresztül tart, péntek 17.30-tól 21.30-ig,, szombat 10.00-től 18.00-ig, vasárnap pedig 09.00-től 13.00-ig. A csoportot Mondok Árpád Gestalt-terapeuta és Tamás Dorka mentálhigiénés tanácsadó vezeti.

Jelentkezés telefonon vagy emailben.
hétfő – szerda – péntek 10-14 óráig, telefonon : 217-1360
e-mailben: egeszsegforras.alapitvany@gmail.com

Egészségforrás Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 37. III. em. 1.

További információk : http://www.anahata.hu/?page_id=226

A bejegyzés kategóriája: Programok
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.