TPW

A TPW – Transzperszonális Workshop sorozat a transzperszonális szemléletet megalapozó C.G. Jung és Assagioli pszichológiai rendszerére épül. Segít választ találni mai, időnként zaklatott, iránytvesztett életünk alapvető kérdéseire– arra, hogy honnan jövünk, hová tartunk és mi az egésznek az értelme.

Hármas ösvényt tár fel előttünk:

  • hamisítatlan önismerethez vezet, messze túl a szokványos racionális, felületes keresgélésen, a belső képek és jelképek segítségével;
  • kiszabadít a merőben személyes, „perszonális” világképből és rámutat emberi kapcsolataink lényegére, buktatóira és lehetőségeire;
  • tudatosítja bennünk a ma gyakran elhanyagolt lelki-szellemi dimenziót, a psziché TP központját, ami minden belső munka célpontja és hozzátartozik teljességünkhöz.

A TPW eredetileg az A Barbara Somers és Ian Gordon-Brown által 1973-ban alapított Center for Transpersonal Psychology-ban alakult ki, Beata Bishop aktív közreműködésében. Az ő megbízásukkal honosította meg Beata Bishop Magyarországon az Egészségforrás Alapítvány keretein belül. Mondok Árpád és Tamás Dorka az ő megbízásával vezeti a TPW első öt tréningjét.

TPW1 – Az önismeret útján a Self felé

TPW2 – A bennünk élő maszkulin és feminin energiák

TPW3 – A belső fejlődés ciklusai és állomásai

TPW4 – Beavatás

TPW5 – Belső gyermek

Az egyes tréningek között érdemes minimum három hónapnak eltelnie, tiszteletben tartva az emberi lélek saját ritmusát, lehetővé téve a belső integrációt.

Jelentkezés :
hétfő – szerda – péntek 10-14 óráig, telefonon : 217-1360
e-mailben: egeszsegforras.alapitvany@gmail.com

Egészségforrás Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 37. III. em. 1.