TPW1 műhely : Életutunk összegzése, iránytű a továbblépéshez, április 24-25-26

Ezen a hétvégén megérthetjük, milyen akadályok állnak utunkban és egy-egy nehéz helyzetben miért viselkedünk másként, mint elvárnánk magunktól. Bepillantást nyerhetünk szellemi képességeinkbe és mélyebb vágyainkba. Ajánljuk mindenkinek, aki most kezdi az ismerkedést lehetőségeivel, aki nehéz helyzetben keresi a számára megélhető megoldást és annak is aki összegzésre vágyik talán egy váltás előtt. A hétvége intenzív önismereti eseményt hozhat, ami után pozitív változásokra is képesek leszünk. Sorsunkat kézbe vehetjük, csak rajtunk múlik, mennyire élünk ezzel a lehetőséggel. A 9 részből álló TPW tréningsorozat első része hidat épít belső világunk tudatos és tudattalan részei között.

A hétvégén vezetett imagináció során találkozunk a bennünk lakozó alszemélyiségekkel, és kiderítjük, hogyan viszonyul egymáshoz testünk, gondolkodásunk és érzésvilágunk.
A 40 éve éve Angliából indult, magyarországon 15 éve működő TPW-sorozat kilenc részből áll, de minden hétvége önálló egység. A tréning tehát igény szerint folytatható, ám ez nem elvárás. Az együtt töltött hétvégéken előadások és saját élményű imaginációs és Gestalt gyakorlatok váltakoznak.

Gyakorlati tudnivalók:
A tréning Budapesten,  2015. április 24-25-26.án, három napon keresztül tart, péntek 17.30-tól 21.30-ig,, szombat 10.00-től 18.00-ig, vasárnap pedig 09.00-től 13.00-ig. A csoportot Mondok Árpád Gestalt-terapeuta és Tamás Dorka mentálhigiénés tanácsadó vezeti.

Jelentkezés telefonon vagy emailben.
hétfő – szerda – péntek 10-14 óráig, telefonon : 217-1360
e-mailben: egeszsegforras.alapitvany@gmail.com

Egészségforrás Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 37. III. em. 1.

További információk : http://www.anahata.hu/?page_id=226

A bejegyzés kategóriája: Programok
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.