Kundalini Jógával a pajzsmirigy egészségéért – 12 alkalmas tesztcsoport 2014 szeptember 10, 18-20 óra

Lajprem Kaur Tóth Zsuzsanna,  Kundalini Jóga oktató vagyok, én is érintett vagyok (Hashimoto). Többféle terápiás módszert megtapasztaltam már. Azt látom, hogy több egymáshoz illeszkedő módszer tudja több irányból megtámogatni a gyógyulást. Számomra ezek egyik főpillére a Kundalini Jóga. Ebből írtam a Kundalini Jóga tanári diplomámat is és ezt szeretném megismertetni másokkal, akik elköteleződnek 12 alkalomra és eljönnek az első tesztcsoportba.

Az első alkalom az ismerkedésé, majd utána 10 jógaóra következik hétről hétre. A 12. alkalom pedig a csoportmunka lezárása.

Ha érintett vagy és úgy érzed, szívesen eljönnél, jelentkezz a lajprem27@gmail.com e-mail címen vagy a 0670-347-4833-as telefonszámon. WAHE GURU

A pajzsmirigy betegség egyre elterjedtebb Magyarországon. Az Endokrinológiára minimum 3 hónapra előre adnak csak időpontot, olyan zsúfoltság van. Főleg nőket érint, és egy komoly részük menopausa alkalmával erősödik be, illetve derül ki. A jódhiányos étkezéssel magyarázzák, azonban bizonyára ez nem a teljes magyarázat. Az orvosok jelenleg csak gyógyszerrel és műtéttel tudják kezelni, helyreállítani a kibillent hormontermelést. Pedig vannak alternatív lehetőségek, amik kiegészítve a gyógyszeres kezelést, hozhatnak változásokat.

“A Kundalini Jóga, Yogi Bhajan tanításai alapján, gyakorlatokat vagy testtartásokat (ászanák) tartalmaznak speciális légzéssel (pranayama), kéz-, és ujjmozdulatokkal (mudrák), testzárakkal (bhandák), énekléssel (mantrák) és meditációkkal, amiket együtt vagy egymás után alkalmazva precíz és jellegzetes hatásokat hozunk létre. A gyakorlatokat egy vagy több elemmel, összetevővel kombinálva együttesen vagy Kriyákban (krija) végzik, melyeknek a teljes hatása sokkal nagyobb, mint az egyes összetevők összeadva”

“Az öngyógyítás folyamata minden élő lénynek az előjoga. Az öngyógyítás nem egyfajta csoda, és nem is a személyiség dramatizálása, mintha valami különlegeset tudna csinálni. Az öngyógyítás hiteles folyamat a fizikai test és a lélek végtelen ereje között.”

A bejegyzés kategóriája: Programok
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.