MOZAIK Női Tréning – JANUÁR 26. (szombat) 9h-17h-ig

Kedves Lányok, Csajok, Kisasszonyok, Asszonyok, Anyukák, Kislányok, Nagymamák, Nőneműek – Kedves Hölgyeim!

Egy speciális, kizárólag nőknek szóló tréningre invitállak Benneteket: a MOZAIK Női Tréningre.

Olyan körben, amely csak nőkből áll, különleges lehetőségeink jelennek meg női mivoltunk (szerepeink, energiáink, megéléseink, kapcsolódásaink stb) gyógyítására, erősítésére, változásának támogatására. Építhetünk a tisztán női energiákból álló mezőkre és arra a biológiai adottságra, hogy anyává csak nők válhatnak. Lehetőségünk nyílik erősíteni, gyógyítani, tisztítani édesanyánkkal való kapcsolatunkat, illetve egyéb jelenlegi kapcsolódásainkat és élethelyzeteinket, melyek a szüleinkhez fűződő viszonyunkból erednek és azok mintájára alakulnak.

Nőiségünkhöz való viszonyulásunk megmutatkozik életünk különböző – és gyakran nem is sejtett – területein és azokkal kölcsönösen hatnak egymásra. A MOZAIK Női Tréningeken gyakorlatokon és fizikai mozgáson keresztül felfedezzük, megbolygatjuk, megismerjük, befogadjuk, végigjárjuk, lecsengetjük, elengedjük, felülírjuk magunkban a következő témákat:

A Nő (Édesanyám, Én mint nő, Én és a nők)
A Férfi (Édesapám, Férfioldalam, Én és a férfiak)
Testtudat (Egészségem, Táplálkozásom, Szexualitásom)
A Nő a valóságban (Szerepeink, Élethelyzeteink, Kapcsolataink)

További témakörök: “A Hold és az ő árnyékos oldala”; Intuíció; Adás és befogadás; Gondoskodás; Természet; Anyaság..

A MOZAIK Női Tréningeken helyzeteket teremtünk gyógyító találkozásokra és belső változásainkkal kihatunk szélesebb valóságunkra.

Jelentkezés: csenge.ando@gmail.com

“Biztonságos, meleg-fészekszerű, titkos, megnyíló, nőies, lányos, asszonyos, anyás, babás. És vicces is. Ilyen volt. A könnyeket nevetéssel, öleléssel oldottuk.” (Palya Bea)

Üdv. és ölelés:

Csenge

A bejegyzés kategóriája: Programok
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.