Péntek Emma

Emlékezz, hogy te választottad ezt az életet!   Te jutottál el felfedező utadnak eddig a pillanatáig.  Épp most van itt az ideje, hogy élj a világban, hogy a legnagyobb szellemi fejlődést elérd. Az emberek, a szüleid, a gyermekeid, a társad, a barátaid, a munkatársaid tökéletesek a növekedésed szempontjából” “Most megállunk és megvárjuk a lelkünket, amíg utol nem ér.”

Péntek Emma vagyok, Pécsen élek. Biológia – testnevelés szakos tanári és mentálhigiénés diplomával rendelkezem. A Hellinger Intézetben indított képzésen végeztem rendszerterapeuta, család- és szervezetállítóként. A képzésünk alatt tanáraim, mestereim voltak Bert Hellinger, Sophie Hellinger, Dimitris Stravropoulos, Alfred Ramoda Austermann, Pálmai Dezső, Dr. Agócs Gabriella, Louise Bloemen.

A képzésen túl – mint annak idején az inasok –, mentem más szakemberekhez is saját állítóként, segítőként, hogy minél többet tapasztalhassak, tanulhassak, érezhessek erről a módszerről és mindarról, ami a mezőben történhet. Többek között: Wilfried Nelles, Dr. Agócs Gabriella, Nirupa Susanna Krause, Szőke Zita, Bajka Zsuzsa, Báder György…          Külön kell megemlítenem őket, mert nagyon sokat tanultam tőlük, és nagyon sokat köszönhetek nekik: Pálmai Dezső, Volni Vera.

Tanulásom, tapasztalásom és saját képzésem azóta is folyamatos.                                   Család – és szervezetállításokat tartok Pécsen, Veszprémben, Zircen, Budapesten és Szegeden. Leginkább csoportokkal dolgozom, de egyéni tanácsadást is tartok.

A családállítások során ráhagyatkozom a mezőben lévő bölcsességre, az ott lévő gyógyító folyamatokra. Alkalmazom egyéb spirituális, mentálhigiénés stb. területen tanult, megtapasztalt elemeket is, mint a belső gyermekkel való munka, a bennünk lévő Isteni részünk, önvalónk felfedezése, az ebben rejlő erő megtapasztalása, betegségek esetén az Új Medicina, Biologika, Recall Healing eredményeinek, szemléletének alkalmazása, a női és férfi misztérium, a női, férfi minőség teremtő ereje stb. Munkámat, szemléletemet áthatja a fenti két mottó.                                                                                                                                Nagyon fontosnak tartom a csoportban a ráhangolódást, építek a kialakult csoportbizalomra.

Nagyon hálás vagyok, hogy ezzel a módszerrel kísérhetem a hozzám fordulókat az útjukon, hogy a születésükkor vállaltak szerint a legteljesebb életüket élhessék, szabadon. Nem kis feladat ez minden változni akarónak, de van rá egy életünk.

Elérhetőségeim: email: pentekemma@gmail.com, tel :  30/3004830

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Hellinger-féle családállítás Péntek Emmával 2013.október 12-13., 9-18 óráig | Anahata központ

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.