Jikiden Reiki

A Reiki egy egyszerű fromája az energiával való gyógyításnak, mely Japánból ered.    Eredeti neve japánul“Shin Shin Kaizen Usui Reiki Ryoho”, melynek jelentése “Usui Reikkezelés módszer az elme és a test fejlesztésére. A Jikiden Reiki eredeti japán Reiki, mely tiszta és hiteles módon mutatja be ezt a módszert.

Teljesen egyedülálló – Japán Reiki nyugati hatások nélkül                                                Sokkal több mint egy relaxációs terápia, számos sikeres gyógyulási történet                 bizonyítja a biztonságosságát és hatékonyságát.                                                                   Nagyon egyszerű, vallási felhangoktól mentes terápiás módszer, mely akkor is működik, ha nem hiszel benne.  Tartalmazza az összes technikát és azok spirituális hátterét, melyet nem tanítanak a nyugati Reikiben.

Mi a Jikiden Reiki?  
A Jikiden szó jelentése: ahogy az ránk hagyományozódott. A Jikiden Reiki megőrizte az 1930-eas évek japán szellemiségét és tiszta technikáját. Kb. 16 pontban különbözik a Nyugaton tanított többi Reiki irányzattól, így mentes a nyugati hatásoktól. Néhány ember jelentős különbséget tapasztal a Reiki energia érzetében, teljesen más a jikiden tanítványok reiki átadása a behangolás tisztasága miatt. Gyakorlott Reiki mesterek erősebb energia érzetről számolnak be, mint amit addig tapasztaltak.

A Jikiden reiki története  
Több nyugati reiki mester kereste a reiki eredetét, mert hiány mutatkozott a rendszerben és végül, Frank Arjava Petter találkozott Chiyoko Yamaguchival, aki 17 éves korában tanulta Hasayshi senseitől a reikit és továbbadta azt a családjában és a rokonainak. Ez nagy meglepetés volt a Reiki történetében! Yamaguchi asszonya fiával együtt Tadao Yamaguchival megalapították a Jikiden Reiki Intézetet 1999-ben azzal a céllal, hogy megőrzizzék azt az eredeti tanítást, A Reiki egyszerűségét és egyben hatékonyságát, úgy ahogy azt Usui sensei és Dr. Hayashi sensei tanította életében. Az első külföldi Jikdien Reiki szemináriumot 2003-ban tartották. Jelenleg fia Tadao a vezetője a Jikiden Reiki Intézetnek és folytatja a Jikiden Reiki tanítását az egész világon. A Jikiden Reiki tisztaságot visz a Reikibe abban a formában, amit érdemes neked is megtapasztalnod és egyértelművé válik a különbség a többi reiki irányzatokhoz képest. Fedezd fel a Reiki varázslatát magad!

Érdeklődés: Dr. Homoki-Farkas Péter                                                                                    http://usui-reiki.hu                                                                                                              +36-30/902-1461

 

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Jikiden reiki gyakorlás minden hónap második péntekén 18 órától | Anahata központ

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.