dr. Homoki-Farkas Péter

Reiki mester                                                                                                                                        Spirituális utam az Agykontroll tanfolyammal kezdődött 1991-ben. Majd megismerkedtem a Reiki energiával, amely a mai napig folyamatosan változtatja életetemet, gondolkodásomat és hozzáállásomat az élet dolgaihoz. Számomra, ez elsősorban az ego, az én és a család, az én és a világ kapcsolatának átalakulásáról szól.

A Reiki után egyre érzékenyebbé váltam az energiák észlelésében, radiasztéziát tanultam Szőke Lajosnál, majd a Yumeiho masszázs energetikai rendszerét ismertem meg.

Majd menekültem a multam és jelenem elől, a sors Angliába, Amerikába vezettt, másfél évig dolgozatam kint, amíg jött a felismerés, fel kell vállalnom a múltamat és egyben saját magamat és a környezetemet.

Önismereti munkák sorozata következett a Magyar Transzperszonális Egyesület tagjaként, melynek során különbözõ önismereti csoportokban magyar és holland terapeutákkal dolgoztam magamon Gestalt terápia, családállítás, transzperszonális műhelyek, Nyári Egyetemek, születés training, ősök szellemi csarnoka munkák során, egyre keresvén az egyensúlyt az anyagi és a szellemi világ között.

Köszönöm a feleségemnek és egyben a lelki társamnak, hogy kezembe jutatta Szent Jakab útjának leírását. A Caminó, a kb 800 km-es zarándokút lehetőséget adott átértékelni addigi életetemet. Amikor megérkeztem 2006 július 26-án Compostellába, Szent Jakab szobránál tudatosult: utam csak most kezdődik ….

A Reikiben a spirituális út fontosságát hangsúlyozom a test – lélek – szellem harmonizálása érdekében.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Reiki-klub Homoki Farkas Péterrel szeptember 20-án | Anahata központ

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.