Lajprem Kaur Tóth Zsuzsanna

Kundalini Jóga oktató, kineziológus, asztrozófus

10 éve vagyok kineziológus és sok embernek segítettem kritikus helyzetben. 4 éve találkoztam a Kundalini Jógával és első látásra szerelem lett. Soha nem akartam jógaoktató lenni. Az lettem.

Felborította teljesen az életemet, és egy új perspektívát mutatott egy boldogabb, tudatosabb, egészségesebb élet felé.

Sokáig kerestem az utamat, már tudom, hogy rajta vagyok. Nincs kétségem. Egy olyan módszert találtam meg a Kundalini Jógában (KJ), ami minden szinten segítséget nyújt az életben. Mára  életformámmá változott. És ha bármi történik, és nem tudom kezelni, előveszek egy kriyát vagy meditációt, vagy használom a technikáit.

Valahogy sosem voltam egy átlagos ember. Nem tudtam besorakozni sehova, mindig kilógtam a sorból. Mert mindig más érdekelt, mint a körülöttem lévőket. Ez a mai napig így van. Asztrozófiai oklevelem (Paksi Zoltán, 2010) megszerzése és 2 év asztrológiai képzésem (Kaló Jenő) után már tudom, honnan hozom ezt magammal.

Mindig is a dolgok gyökere, mélye foglalkoztatott. Honnan ered valami, és miért van úgy, ahogy van.  1999-ben 3 évre elmentem Amerikába nyelvet tanulni és dolgozni. Rájöttem, hogy a problémákat nem tudtam itthon hagyni, így mikor hazajöttem, fejest ugrottam az önismeretbe. Volt  előtanulmányom már, mert 1990-től jártam hasonló tréningekre. Egyértelmű lett, hogy ez egy életre szóló program lesz. Azóta is képezem magam, és én magam is terápiás alany vagyok, ha úgy érzem, nem tudok kezelni valamit az életemben. Nem szégyellem, én is ember vagyok.

15 éve kiderült, hogy pajzsmirigy betegségem van, amit gyógyszerek nélkül gyógyítottam meg azokkal a technikákkal, amit akkor és addig tanultam. Persze az orvosom tiltakozása ellenére, ami aztán meglepődésre változott. Ma a KJ az, amit használok, ha esetleg kibillennek az értékek. Így hát egyértelmű volt, hogy a KJ gyógyító módszerét átadnám másoknak is. Itt az Anahatában pajzsmirigy betegeknek vezetek KJ csoportot, illetve általános KJ órákat. Ezen kívül egyéb KJ programokat: Mozgó Mantra Meditáció/ Celestial Communication, Gyógyító Kör (Prem Healing Circle), elvonulások, vidéki workshopok. Lelkes tanártársaimmal létrehoztunk egy csoportosulást, ahol azokhoz is eljuttatjuk a KJ-t, akikhez amúgy nem érhet el valamilyen okokból.

3. éve szervezem a Shakti Dance/Shakti Tánc workshopot, mely a KJ-ból jött létre a megalapítója által.

Nyitott órák szerdánként 18-20 óráig, zárt pajzsmirigyes csoportok pedig előzetes szervezés alapján működnek. Részvétel előzetes jelentkezés alapján.

Mindenkit szeretettel várok, aki úgy érzi, felém vezeti az útja. Aki valóban változtatni szeretne az életén. Ek Ong Kar Sat Nam Siri Wahe Guru

Jelentkezés :lajprem27@gmail.com, 06-70-347-4833